Кулінарія – це не просто предмет, це мистецтво (як музика, пісня, танці). А будь-яке мистецтво вимагає покликання, здібностей, наполегливої праці. В умовах ринкової економіки зростають вимоги до естетичного смаку в оформленні страв, створювати тенденції до конкуренції. Займатися улюбленою справою, виконувати улюблену роботу ніколи не важко.
До складу методичної комісії входять два викладачі спецдисциплін, дев’ять майстрів виробничого навчання.
Методична проблема методкомісії:
«Корекція і модернізація особистісного потенціалу педагога з метою підготовки конкурентно спроможного робітника»
Робота методичної комісії передбачає:
Елек Наталія Василівна - Викладач спецпредметів кухарів
Миток Марія Михайлівна - Викладач спецпредметів з професії кухар, кондитер
Бекер Олеся Миколаївна - Майстер виробничого навчання
Береш Мар’яна Михайлівна - Майстер виробничого навчання
Береш Марія Василівна - Майстер виробничого навчання
Бойко Іванна Іванівна - Майстер виробничого навчання
Вачиля Олеся Юріївна - Майстер виробничого навчання
Гладун Галина Михайлівна - Майстер виробничого навчання
Кафланович Мар’яна Йосипівна - Майстер виробничого навчання
Поволоцька Стефанія Василівна - Майстер виробничого навчання
Федотова Євгенія Євгеніївна - Майстер виробничого навчання