Миток Марія Михайлівна
Викладач спецпредметів з професії кухар, кондитер
- Освіта:
Вища
- Навчальний заклад:
2007 р., Національний університет харчових технологій за спеціальністю «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», диплом КВ 33057489.
- Спеціальність:
Спеціаліст технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів.
- Педагогічний стаж:
13 років.
- Кваліфікаційна категорія:
Кваліфікаційна категорія "спеціаліст І категорії"
- Рік та результати останньої атестації:
2022р., присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст першої категорії».
- Підвищення кваліфікації:
2017 р., НАПН України, Білоцерківський інститут НПО, свідоцтво СПК 35946459 – 002226-17 від 27.10.2017 р. (викладач професійно-теоретичної підготовки ПТНЗ).
- Предмети:
Предмети професійно-теоретичної підготовки з професії кухар, кондитер.