- Освіта:
Вища
- Навчальний заклад:
2011, Київський національний університет харчових технологій
- Спеціальність:
Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчо концентратів, спеціаліст
- Педагогічний стаж:
22 роки, з 2001 року майстер в/н з професії кухар, кондитер і з 2011 року викладає предмети спецдисциплін з цієї ж професії.
- Кваліфікаційна категорія:
Кваліфікаційна категорія "спеціаліст І категорії"
- Рік та результати останньої атестації:
2023, 14 тарифний розряд та педагогічне звання «майстер виробничого навчання І категорії»; 2021, кваліфікаційна категорія «спеціаліст першої категорії».
- Підвищення кваліфікації:
2021 р. Білоцерківський ІНПО, свідоцтво ПК-35946459/001594-21 від 21.05.21р. (викладачі професійно-теоретичної підготовки)
- Стажування в НПЦ, на виробництві чи у сфері послуг:
2021 р., НПЦ СХТ ТРС УВПУ ТТХ, довідка № 12/090621 від 09.06.21р. (кухар 6 розряду); 2023, НПЦ СХТ ТРС УВПУ ТТХ, довідка № 22/230223 від 23.02.23р. (кондитер 5 розряду)
- Предмети:
Спецпредмети професії кухар, кондитер
- Професія групи, за якою закріплений:
Кухар, кондитер