Береш Мар’яна Михайлівна

Береш Мар’яна Михайлівна
Майстер виробничого навчання
  • Освіта:

    Вища

  • Навчальний заклад:

    2011, Київський національний університет харчових технологій

  • Спеціальність:

    Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчо концентратів, спеціаліст

  • Педагогічний стаж:

    22 роки, з 2001 року майстер в/н з професії кухар, кондитер і з 2011 року викладає предмети спецдисциплін з цієї ж професії.

  • Кваліфікаційна категорія:

    Кваліфікаційна категорія "спеціаліст І категорії"

  • Рік та результати останньої атестації:

    2023, 14 тарифний розряд та педагогічне звання «майстер виробничого навчання І категорії»; 2021, кваліфікаційна категорія «спеціаліст першої категорії».

  • Підвищення кваліфікації:

    2021 р. Білоцерківський ІНПО, свідоцтво ПК-35946459/001594-21 від 21.05.21р. (викладачі професійно-теоретичної підготовки)

  • Стажування в НПЦ, на виробництві чи у сфері послуг:

    2021 р., НПЦ СХТ ТРС УВПУ ТТХ, довідка № 12/090621 від 09.06.21р. (кухар 6 розряду); 2023, НПЦ СХТ ТРС УВПУ ТТХ, довідка № 22/230223 від 23.02.23р. (кондитер 5 розряду)

  • Предмети:

    Спецпредмети професії кухар, кондитер

  • Професія групи, за якою закріплений:

    Кухар, кондитер