Методична комісія педагогів з підготовки професії кухар, кондитер

Кулінарія – це не просто предмет, це мистецтво (як музика, пісня, танці). А будь-яке мистецтво вимагає покликання, здібностей, наполегливої праці. В умовах ринкової економіки зростають вимоги до естетичного смаку в оформленні страв, створювати тенденції до конкуренції. Займатися улюбленою справою, виконувати улюблену роботу ніколи не важко.

До складу методичної комісії входять чотири викладачі спецдисциплін, дванадцять майстрів виробничого навчання.

Методична проблема методкомісії:

«Корекція і модернізація особистісного потенціалу педагога з метою підготовки конкурентноспроможного робітника»

Робота методичної комісії передбачає:

  • організацію засідань методичної комісії;
  • планування роботи викладачів та майстрів в/н протягом всього навчального року;
  • ознайомлення з кращим досвідом та впровадженням його в діяльність педагогів;
  • підготовку та організацію предметних тижнів;
  • підготовку та організацію конкурсів професійної майстерності, олімпіад;
  • підготовку та організацію семінарів, конференцій, круглів столів;
  • взаємовідвідування навчальних, гурткових, виховних, індивідуальних занять з спецпредметів та виробничого навчання;
  • організація школи молодого педагога.

 

Відео конкурс 2024