Кулінарія – це не просто предмет, це мистецтво (як музика, пісня, танці). А будь-яке мистецтво вимагає покликання, здібностей, наполегливої праці. В умовах ринкової економіки зростають вимоги до естетичного смаку в оформленні страв, створювати тенденції до конкуренції. Займатися улюбленою справою, виконувати улюблену роботу ніколи не важко.
До складу методичної комісії входять чотири викладачі спецдисциплін, дванадцять майстрів виробничого навчання.
Методична проблема методкомісії:
«Корекція і модернізація особистісного потенціалу педагога з метою підготовки конкурентноспроможного робітника»
Робота методичної комісії передбачає:
Елек Наталія Василівна - Викладач спецпредметів кухарів
Береш Мар’яна Михайлівна - Майстер виробничого навчання