Освоюємо інноваційні технології виготовлення десертної продукції

01.03.2024
213

      На сьогоднішній день, серед продуктів, що мають низьку калорійність і одночасно високу харчову цінність, особливої уваги заслуговують солодкі страви (десерти), які користуються значною популярністю серед споживачів. Зокрема це десерти з желеподібною структурою. Сучасний асортимент цієї групи десертів, здобувачі освіти другого курсу з підготовки професії кухар, кондитер засвоювали на виробничому навчанні відпрацювавши тему «Приготування желе». Під керівництвом наставника Мар’яни Береш, учні готували: желе багатошарове, панакоту, бите скло, чіскейки з желе.

      Використовуючи в процесі роботи інформацію інноваційних джерел, здобувачі освіти зробили висновок, що пошук технологічних рішень у напрямі створення солодких страв з гелеподібною структурою, враховуючи додаткові компоненти, що підвищують харчову та біологічну цінність готових виробів ведеться дуже активно.