Удосконалюємо практичні навички на виробництві

11.04.2024
102
         З метою кращого закріплення знань та удосконалення практичних  навиків під час освітнього  процесу здобувачі освіти  групи  №34б з професії кухар, кондитер під керівництвом майстрів виробничого навчання Береш М.В. та Федотової Є.Є. проходять  виробниче навчання на  підприємствах ресторанного господарства міста: ресторани «Бограч»,  «Міленіум», «Під замком»,  кафе «Старий Град», ГРК «Іллара», «Стас».
        Уроки виробничого навчання проходять, як завжди, цікаво та змістовно. Навчання на підприємствах наближає здобувачів освіти  до реалій виробництва, готує до майбутньої самостійної професійної діяльності, надає можливість вивчити кращий досвід працівників і в подальшому відчувати себе впевненішими на вимогливому ринку праці.