Участь у Всеукраїнському гастрономічному конкурсі «Сила трьох: Юшка, Хліб та сало»

02.01.2024
106

      Завершився Всеукраїнський конкурс «Сила трьох: Юшка, Хліб та сало», організаторами якого є Громадська Спілка «GASTRO CLUB» та НМЦ ПТО у Дніпропетровській області.

      За підсумками в цьому конкурсі всього взяли участь 52 заклади освіти України. Загальна кількість учасників становила 59 осіб.

      Матеріали з розробленими оригінальними власними рецептами з приготування юшки, сала та випічки хліба на конкурс відправили троє наших майстрів виробничого навчання з професії кухар, кондитер: Гладун Г.М., Ільтю М.Й., Вачиля О.Ю.

     Роботи оцінювалися за наступними критеріями:

– оригінальність та особливість рецептів;

– складність приготування та дотримання технології приготування страв, подача та оригінальність кулінарного сервірування (загальна подача трьох страв);

– кулінарна історія страви (кулінарна легенда чи гастрономічна кулінарна історична довідка за стравами у презентації).

     Згідно з набраними балами наші майстри в/н  серед усіх учасників отримали відповідно місця: 8, 13,13. За активну участь Центр отримав Диплом конкурсу.

    Вітаємо всіх з хорошим результатом!