Стажувалися майстри виробничого навчання

01.12.2023
58

З 24 по 30 листопада 2023 року майстри виробничого навчання з професії кухар, кондитер Ільтю М.Й. і Поволоцька С.В. пройшли стажування на базі навчально-практичного центру сучасних технологій харчування та ресторанного сервісу УВПУТХ.

 За період стажування вони вивчили: сучасні виробничі технології приготування їжі, прогресивні підходи щодо організації технологічного процесу на підприємствах галузі, види сучасного технологічного устаткування. Виконали роботи згідно з кваліфікаційною характеристикою кухаря 5 розряду.

Практично відпрацювали новітні харчові технології, освоїли сучасні підходи до приготування страв: приготування пате (паштетів) з печінки, приготування напівфабрикатів для відпуску пате.