Формування професійних навичок в умовах виробництва

19.12.2023
166

       Здобувачі освіти групи №34б з професії кухар, кондитер, майстрів в/н Береш М.В. і Федотової Є.Є.  відповідно до робочого навчального плану проходять виробниче навчання на підприємствах громадського харчування міста та області: кафе-ресторан «Гостинний двір», «ресторан «Бограч», готельно-ресторанний комплекс «Іллара», кав’ярня «Старий Град», «Restobar SeaRebro», «Hogo Lounge bar» тощо.

     Головне завдання навчання на робочих місцях підприємствах – формування нових професійних навичок, отримати певний досвід роботи на виробництві, готуватися до вже дорослого, професійного життя.

     Виробничі умови сприяють формуванню кваліфікованих робітників, спроможних успішно виконувати роботу у відповідності до вимог  кваліфікаційної характеристики кухаря 4 розряду стандарту професійної (професійно-технічної) освіти, а також забезпечують соціальну, психологічну і професійну адаптацію здобувачів освіти у трудових колективах.