Змагалися майбутні кухарі та кондитери

03.04.2023
30

Завершилися конкурси професійної майстерності серед здобувачів освіти І-ІІІ курсів з професії кухар, кондитер.  Учасники конкурсів безперечно підвищили свій рівень професійної підготовки та майстерності, поглибили та удосконалили знання з технології приготування їжі, розвили творчу активність. Конкурси організували й провели майстри виробничого навчання. Учасники змагались у два етапи: тестові завдання та  практична частина.
Усі конкурсанти якісно виконали поставлені завдання.

Подібні змагання однозначно мотивують, стимулюють розвиватись, прикладати додаткові зусилля. І результат залежить від того, наскільки якісною є підготовка і наскільки важливим це змагання є для учасника. Крім того, це можливість поділитись думками, враженнями, обговорити сучасні технології приготування їжі.
На кращого кухаря 3 розряду з кулінарної розробки лускатої риби для використання цілої змагалися здобувачі освіти І курсу з груп: №14а майстра в/н Бекер О.М., №14б майстра в/н Береш М.М., №14т та майстра в/н Ільтю М.Й.
Призові місця:
І місце – Даніела Шустова (гр. №14а);
ІІ місце – Анжеліка Чоло (гр. №14б);
ІІІ місце – Мирослава Галас (гр. №14т).

 

 

 

 

 

З приготування кращого дріжджового тіста «Пиріг домашній з маком» змагалися майбутні кондитери 3 розряду з груп ІІ курсу: №24а майстра в/н Поволоцької С.В., № 24б майстрів в/н Федотової Є.Є. та Береш М.В.

Призові місця:
І місце – Богдана Терпай (група № 24а);
ІІ місце – Катерина Житко (група № 24б);
ІІІ місце – Рената Балко (група № 24а).
   

На кращого кухаря 4 розряду з приготування філе фаршироване в’ялими помідорами та фетою змагалися здобувачі освіти ІІІ курсу з груп: №34 а майстра в/н Бойко І.І., № 34 б майстра в/н Медянка В.В., № 24т майстрів в/н Сушилина О.В. та Вачиля О.Ю.
Призові місця:
І місце – Іванна Удут (гр. № 24т);
ІІ місце – Олександра Заяць (гр. № 34а);
ІІІ місце – Ангеліна Захар (гр. № 24т).
Вітаємо переможців! Бажаємо професійних успіхів у самостійному житті!