Здобувачі освіти показують гарні результати

03.05.2024
118
      Успіх   виробничого   навчання   значною   мірою   залежить не тільки від правильного  визначення його мети і змісту, а й від способів досягнення цієї мети, тобто  від  методів  навчання, які використовуються майстрами у різних навчально-виробничих умовах.
З метою виявлення глибини знань, перевірки і оцінки умінь і навичок виконання окремих операцій та складних комплексних робіт, майстром виробничого навчання Іванною Бойко у групі №14 з професії кухар, кондитер проведено контроль якості знань з теми «Приготування страв з риби і м’яса».
     Здобувачі освіти готували:
  • стек з риби з апельсиновим соусом;
  • рибу запечену;
  • кальмари в соусі з пюре з батату;
  • корону з ребер свинини;
  • м’ясо хустське;
  • м’ясо по-французьки;
  • куряче філе запечене та інше…
   Всі учні добре справились із практичними завданнями, показавши  ази майбутньої «смачної»  професії кухаря.