Здобувачі освіти групи №14Т відпрацьовують професійні навики

30.01.2024
134

          Здобувачі освіти групи №14Т, які навчаються за професією кухар, кондитер відпрацьовують професійні навики у лабораторії центру. Уроки виробничого навчання проходили за темами: «Приготування тушкованих і запечених страв з м’яса», «Приготування смажених порційних страв  з м’яса».  Під керівництвом майстра виробничого навчання Вачилі О.Ю. здобувачі освіти готували страви тушковані: гуляш, азу, печеню по-домашньому; страви запечені: м’ясо пікантне, м’ясо по-французьки; страви смажені: шніцель відбивний, лангет, атрикот, котлета відбивна.

        Працюючи на уроці, здобувачі освіти набули складних виробничих навичок з розрахунку сировини, організації робочого місця, підбору необхідного посуду та інвентарю, визначення якості готових страв. Уроки виробничого навчання пройшли, як завжди, цікаво та змістовно. Здобувачі освіти задоволені від привабливих і смачних  страв із м’яса та результатів своєї праці.