Завершився Всеукраїнський конкурс «Шоколад»
Викладачі професійно-теоретичної підготовки з професії кухар, кондитер Елек Н.В. та Миток М.М. вперше взяли участь у щорічному Всеукраїнському кондитерському конкурсі «Шоколад-2023». Організаторами конкурсу є Громадська організація «Асоціація рестораторів та готельєрів м. Дніпро», Громадська Спілка «GASTRO CLUB» та НМЦ ПТО у Дніпропетровській області. Мета Конкурсу – дати можливість для охочих поділитись з мешканцями України своїми рецептами для створення нової історії кондитерського мистецтва України.
На Конкурс викладачі представили авторські рецепти приготування страв з шоколаду з акцентом на українську кухню: тістечко «День-ніч», десерт «Елегантний Капелюшок», «Бомбезна булочка».
Роботи учасників оцінювали відомі шеф-кухарі, представники громадських організацій і об’єднань. Рецепти будуть розміщенні в електронній версії книги «ШОКОЛАД».
За активну участь, за кулінарні досягнення щодо збереження гастрономічної спадщини України та її кулінарно-гастрономічного коду наш заклад освіти отримав Диплом Конкурс.