Виробнича практика – важливий та невід’ємний елемент для майбутніх фахівців

20.09.2024
39
       Здобувачі освіти груп №34а, 34б з професії кухар, кондитер майстрів виробничого навчання Мар’яни БЕРЕШ та Олесі БЕКЕР проходять виробничу практику у  закладах громадського харчування та готельно-ресторанного господарства: «Вольногора», ресторани: «Food love», «Гостинний двір», «Kvadrat», «Пузатий шеф» тощо.
      Тут вони мають закріпити теоретичні знання, здобуті в процесі навчання, сформувати професійні уміння і навички у практичній діяльності та для прийняття самостійних рішень під час виконання конкретної роботи.
      Проходження виробничої практики здобувачами освіти є одним із важливих видів навчальної роботи. Вона покликана підготувати майбутніх фахівців до реальної практичної роботи, забезпечити належний рівень їхньої професійної підготовки.