Виробнича практика – це набуття досвіду для самостійного приймання рішення та діяти в нестандартних ситуаціях

18.04.2023
25

Група №14т з професії кухар, кондитер майстра виробничого навчання Ільтю М.Й. вийшла на виробничу практику у заклади громадського харчування та готельно-ресторанного господарства: Мукачівський психоневрологічний інтернат №1, Лохівський заклад дошкільної освіти, Комунальний заклад дошкільної освіти №2 Іршавської МР; кафе «Еріс», «Каприз», ПП Луканинець тощо.

Тут вони мають вдосконалити та закріпити свої вміння: застосовувати загальні правила охорони праці, правила санітарії та гігієни у професійній діяльності; вибирати необхідний інструмент та організувати робоче місце; дотримуватися технології приготування страв. Важливими для майбутньої професійної діяльності є оволодіти здатністю працювати у команді, відповідально ставитися до роботи, самостійно приймати рішення та діяти в нестандартних ситуаціях.
Після завершення виробничої практики кожен здобувач освіти повинен уміти самостійно виконувати всі роботи, передбачені професійним стандартом, технологічними умовами і нормами, встановленими у даній галузі.