Виробнича практика групи № 24б
25.05.2022
16
Під час проходження виробничої практики учні групи № 24б, майстра в/н Митулі В.Й. з професії кухар, кондитер виконують роботи за кваліфікацією кондитер 3 розряду на робочих місцях підприємств:
ТзОВ «Хлібопекарня Довге»;
КП «Чинадієвська хлібопекарня»;
ПП Репарюк Г.М.;
Ресторан «Вишневий сад»;
Арданівський ЗДО;
ФОП Шнелцер Д.В.;
ФОП Паульо Н.І.;
ФОП Біляк О.В. тощо.
У виробничих умовах відбувається удосконалення професійних вмінь та закріплення практичних навиків.Після закінчення виробничої практики вони продемонструють свої професійні досягнення під час відпрацювання кваліфікаційної пробної роботи.