Відпрацювання правильного прийому продовольчих товарів під час уроку виробничого навчання
12.10.2024
47
У групі №37 – кваліфікація продавець продовольчих товарів 4 розряду, під керівництвом майстра виробничого навчання Наталії Марусенко уроки виробничого навчання завжди проводяться цікаво, творчо, використовуючи різні методи та прийоми роботи. Це дає змогу розвивати творчі здібності здобувачів освіти у процесі роботи, логічне мислення, почуття відповідальності та активізувати їх навчально-пізнавальну діяльність.
Цього разу здобувачі освіти відпрацювали тему «Приймання товарів за кількістю та якістю». Метою уроку було навчання правильного приймання товарів, розвиток пізнавальної активності та самостійності у процесі виробничої діяльності, а також виховання відповідального ставлення до виконання посадових обов’язків. Учні дізнались про особливості процесу приймання продовольчих товарів, включаючи організацію перевірки товарів, їх документування, а також правила заповнення актів про виявлення розбіжностей.