Відкритий урок з предмета «Устаткування підприємств харчування»
12.04.2024
133
12 квітня 2024 року в групі 24а викладач спецдисциплін Марія Миток провела відкритий урок на тему «Машини для збивання продуктів». Мета уроку – ознайомити здобувачів освіти з призначенням, будовою, принципом роботи збивальної машини Kenwood KVC 3100 S Chef, правилами експлуатації та технічними вимогами безпеки праці при роботі з нею.
Компоненти уроку були пов’язані між собою логічною послідовністю і забезпечили дидактичну цілісність уроку. За можливості використовувались різноманітні методи навчання. Доречно були використані словесні, наочні і практичні методи. Здобувачі освіти добре володіють методами самостійної навчальної роботи. Вони досить вправно виконували завдання працюючи з сервісом LearningApps.org. Вивчення нового матеріалу проводилось із використанням презентації, таблиць, відеороликів, шляхом розповіді, демонстрації. Мети уроку досягнуто. Знання отримані на уроці допоможуть здобувачам освіти в формуванні вмінь та навичок під час виробничого навчання.