Відкритий урок у групі 24а з професії кухар, кондитер
Урок виробничого навчання − це педагогічний витвір, який відрізняється цілісністю, внутрішнім взаємозв’язком всіх структурних елементів, єдиною логікою діяльності майстра виробничого навчання і здобувачів освіти.
Цікаво і продуктивно 23 квітня 2024 року майстер виробничого навчання Стефанія Поволоцька провела відкритий урок у групі №24а з професії кухар, кондитер на тему «Приготування тіста для млинчиків та виробів з нього».
Під час вступного інструктажу майстер в/н застосовувала інноваційні технології навчання, такі як відео фрагменти, майстер-клас, уявна подорож у «млинцеву країну» та ін., з метою формування в здобувачів освіти професійних компетентностей, демонструвала правильні прийоми роботи.
Педагог протягом уроку підтримувала у здобувачів освіти ціннісне ставлення до обраної професії та прагнення до високих результатів праці за допомогою вправ “Секрети кулінара”, “Алгоритм” та “Виробнича ситуація”. Акцент було зроблено на вимоги до якості виробів та правила подачі.
Урок пройшов на високому рівні та отримав схвальні відгуки колег.