Вдосконалення набутих знань, практичних навичок під час виробничої практики
З травня місяця 2021 року учні з професії кухар, кондитер та швачка проходять виробничу практику на базі кращих виробничих підрозділів підприємств, які мають сучасну техніку, високий рівень організації праці, застосовують прогресивні технології та укладені угоди з Центром.
Метою виробничої практики є вдосконалення набутих знань, практичних навичок для досягнення встановленого рівня кваліфікації з відповідної професії, а також забезпечення соціальної, психологічної і професійної адаптації в трудових колективах.
Кухарі, кондитери груп № 14а, 14б, 24а, 24б, 34а, 34б вивчають виробничі технології з приготування їжі на сучасній техніці та здобувають необхідні практичні навики самостійного та якісного виконання робіт у закладах ресторанно-готельного бізнесу Закарпатської області: кафе «Brendi», «Гранд Готель Пилипець», ресторан «Княжий», ресторан «SeaReBro», кафе «Експрес», «Еспрессо-бар», «Конвалія», «Бобовіщанський ЗДО», «Лаундж бар», кафе-ресторан «Подок», комплекс відпочинку «Вольногора», ресторан «Таверна», етно-корчма «Закарпатський креденс» та інші.
Учні з груп № 21 і 31 з професії швачка опановують сучасні технології швейного виробництва на підприємствах «Спільне Підприємство «Віад Сейлс-Мукачево», ТзОВ «Мукачівська швейна фабрика», ТзОВ «Мукачівська трикотажна фабрика «Мрія»» та інші.