Удосконалюємо уміння з приготування різних начинок
Багато страв та виробів з борошна готують з різними начинками (м’ясними, рибними, картопляними, овочевими, солодкими). Здобувачі освіти групи №24б з підготовки професії кухар, кондитер під керівництвом майстра виробничого навчання Мар’яни Береш відпрацювали тему «Приготування начинок».
Метою уроку виробничого навчання було удосконалити та закріпити уміння з підготовки сировини, розрахунку сировини на задану кількість виробів; сформувати навички з приготування млинців з різними начинками. Практичні завдання під час поточного інструктажу здобувачі освіти виконували професійно, продуктивно, проявили творчий підхід до оформлення млинців.
Завдяки правильному дотриманні правил технологічного процесу з приготування різних начинок, здобувачі освіти отримали якісний кінцевий результат своєї роботи.