Удосконалення умінь та формування навичок на уроках виробничого навчання

09.02.2024
146

        Професія  кухара актуальна у всі часи. Кухар – це в першу чергу творець. Творець прекрасного, смачного, корисного, привабливого. Здобувачі освіти групи №24а, під керівництвом своїх наставників Олесі Бекер та Стефанії Поволоцької відпрацювали уроки виробничого навчання за темами: «Приготування начинок м’ясних та не м’ясних»,  «Приготування сиропів, помадок, желе». 

       Під час уроків здобувачі освіти готували  начинки:  з родзинками, яблуками, повидлом; фарші: м’ясні, рибні, з капусти; желе: нарізні, виїмні, багатошарові. У результаті вони відпрацювали уміння, вдосконалили свої навички якісно та правильно готувати різного виду начинки, желе та прикрас із нього, використовуючи при цьому інноваційні виробничі технології.  Здобувачі освіти виконані роботи презентували  на високому рівні,  чим підтвердили про відмінне засвоєння даних тем.