Участь у складі предметно-методичної комісії з розроблення теоретичних і практичних завдань Всеукраїнського конкурсу

26.02.2017
21

   Майстер виробничого навчання Бреш М.М. взяла участь у засіданні предметно-методичної комісії з розроблення теоретичних і практичних завдань Всеукраїнського конкурсу, яке відбулося на базі Рівненського вищого професійного училища ресторанного сервісу і торгівлі. 

   Під час засідання розглядалися теоретичні і практичні завдання Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних закладів із професії кондитер. Тестові завдання включають спеціальні дисципліни: технологія приготування борошняних кондитерських виробів, організація виробництва і обслуговування, устаткування підприємств харчування, гігієна і санітарія підприємств, охорона праці.
   Учасники заходу визначили умови та критерії виконання практичного завдання.
   Зустріч пройшла ефективно, всі обмінялися думками про конкурс „WORLDSKILLS UKRAINE” і висловили сподівання, що проведення серед молоді конкурсів професійної майстерності дійсно підвищить престиж робітничих професій та розвитку професійної освіти в державі.