Тренінгове аняття «Моя професія – моя гордість».
Людина – найвища цінність суспільства і головна виробнича сила. Праця, в її розвинутих формах, є діяльністю, опосередкованою не тільки об’єктом, предметом, засобами та знаряддями праці, а й свідомою поведінкою, орієнтованою на міжособистісні виробничі стосунки.
Для ширшого і глибшого вивчення стану комунікативної компетентності, особистісної психологічної готовності до трудової діяльності учнів було розроблене і проведене заняття з групою № 24б по професії «Кухар, кондитер» 3 квітня 2017р. практичним психологом Малець-Балогою О.А. на тему: «Моя професія – моя гордість».
Метою цього тренінгового заняття було ознайомити учнів зі складовими психологічного портрету Кухаря – кондитера. З’ясувати, які психологічні риси допомагають учневі стати майстром своєї справи, які ще потрібно вдосконалювати. Розвивати творчість, критичне ставлення до виконаної роботи, вміння працювати в групі.