Тема «Приготування тістечок – пісочні «Кошики» з кремом та фруктовою начинкою
Учні групи № 24 б майстра виробничого навчання Митулі В.Й. практично приготували тістечка – пісочні «Кошики» з кремом та фруктовою начинкою.
Пісочне тісто називається так тому, що вироби з нього виходять розсипчастими. Це досягається завдяки великому вмісту в ньому цукру і жиру, першим якостям борошна і особливостям проведення технологічного процесу.
Учні ознайомилися з асортиментом пісочних тістечок та характером їх оздоблення. При виконанні завдань практично використали особливості приготування пісочного тіста для цих виробів: як запобігти крихкості тіста, за допомогою чого надати тонкий приємний смак.
Тістечко кошик, одне з небагатьох десертів яке радує око і смакові рецептори. Смачна пісочна основа, ніжний вершковий крем. Приготувати даний вид десерту досить просто і швидко. Прикраса може бути найрізноманітніша.
Даний вид тістечка знайомий кожному з дитинства, тому, для тих, хто бажає опинитися в своєму дитинстві, приготуйте цей десерт, налийте гарячого чаю і пориньте в нього з головою. Смак тістечка просто приголомшливий.