Розпочався другий тиждень Всеукраїнської програми “Healthу Challenge”
Другий тиждень Всеукраїнської програми з популяризації здорового способу життя серед молоді #HealthуChallenge розпочався з командної взаємодії між учасниками виробничого процесу – учнями групи № 14 а з професії кухар, кондитер, які оволодівали практичними знаннями по темі: «Приготування котлетної маси з м’яса і напівфабрикатів з неї» в умовах карантину.
Учні з професії кухар, кондитер нагадали на практиці особливості проведення уроків виробничого навчання під час змішаного навчального процесу.
Метою даної активності було:
1. втілення на практиці порад Головного санітарного лікаря України:
– ретельної обробки рук перед кожним процесом приготування їжі;
– необхідності носіння захисних масок;
– тримання дистанції під час навчально-виробничого процесу;
– термічної обробки їжі тваринного походження;
– дезинфекції робочих поверхонь;
– обов’язкове провітрювання приміщень.
2. продемонструвати учням інших навчальних груп методи боротьби з COVID-19 під час виробничого процесу.
3. поділитися досвідом з іншими навчальними закладами, в яких учні здобувають професію кухар, кондитер дотримання санітарних норм в умовах світової пандемії.