Поетапна кваліфікаційна атестація з професії кухар, кондитер
26 вересня відповідно до робочого навчального плану учні групи № 24т з професії кухар, кондитер пройшли поетапну кваліфікаційну атестацію на присвоєння кваліфікації кондитер 3 розряду.
Напередодні учні виконали кваліфікаційну пробну роботу, яка є невід’ємною частиною кваліфікаційної атестації. Зміст завдань відповідав освітньо-кваліфікаційної характеристики випускника відповідної кваліфікації, передбачав впровадження сучасних виробничих технологій.
Учні продемонстрували уміння та навички правильно виконувати прийоми роботи, користуватись технічною документацією, застосування сучасних методів праці, вміння користуватися робочим інструментом та обладнанням, дотримання правил безпеки праці. У результаті учні успішно виконали та презентували свої роботи.
27 вересня відбувся кваліфікаційний екзамен. Комісія розглянула підсумки навчальних досягнень учнів, результати виконання ними пробних кваліфікаційних робіт, щоденники обліку виконання детальної програми виробничої практики, висновки роботодавців і виробничі характеристики.
Бажаємо учням нехай отримані знання та практичні навички допоможуть досягти їм успіху у професійній діяльності!