Оволодіння професією за сучасними технологіями
08.05.2022
17
Обравши професію кухар, кондитер здобувачі освіти повинні бути впевнені, що це вибір конкретно їх, а не чийсь. З кожним днем навчання наші учні збагачують свої знання та підвищують рівень сформованих професійних навиків.
Важливою перевагою професійної освіти є її гнучкість та швидка реакція на запити ринку праці. Бажаємо їм після закінчення Центру престижного працевлаштування й заробляти реальні кошти.
Урок виробничого навчання, група № 14т, майстри в/н Сушилина О.В., Вачиля О.Ю.
Урок виробничого навчання, група № 24б, майстер в/н Митуля В.Й.
Урок виробничого навчання, група № 14б, майстри в/н Федотова Є.Є., Береш М.В.