Опанування навичками самостійного та якісного виконання практичних робіт

20.10.2023
68

Відповідно до робочого навчального плану здобувачі освіти з професії кухар, кондитер практично закріпляють уміння та навички роботи під час виробничої практики на робочих місцях у кафе та ресторанів Мукачева та району.

Завдання виробничої практики – стати затребуваним на ринку праці та в суспільстві в цілому. Для цього майбутні кухарі, кондитери вчаться працювати на сучасному обладнанні, оволодівають технікою, механізмами, інструментами, сучасною технологією, опановують прогресивні форми організації праці, здобувають необхідні практичні навички самостійного та якісного виконання практичних робіт.

Група № 24б, майстер в/н Береш М.М.,

група №24а, майстер в/н Бекер О.М.

База виробничої практики:

ресторани «Хюстон», «Вулик», «Серебро», «Синяк», «Старий град», «Графський двір», «Білий рояль», «Золотий олень», піца-суші «Квадрат» тощо.