Олімпіада зі спецпредметів професії кухар, кондитер

14.02.2017
29

  7 лютого 2017 року відповідно до плану роботи викладачі спец предметів провели олімпіади із спецпредметів професії кухар, кондитер серед учнів І, ІІ і ІІІ курсів. Завдання олімпіади були різнопланового характеру: тести відкритої і закритої форми, рішення проблемних ситуацій. 

Переможцями з предмету технологія приготування їжі 

з основами товарознавства стали

ІІІ курс:

І місце – Блецко Євгенія, група №34в;

ІІ місце – Аганич Марія, група №34в, викладач Елек Н.В.;

ІІІ місце – Константинов Я.О., група №34б, викладач Миток М.М.

з предмету технологія виготовлення борошняних 

кондитерських виробів з основами товарознавства

ІІ курс:

І місце – Рижак Яна, група №24в, викладач Береш М.М.;

ІІ місце – Кульмент’єва Олександра, група №24б, викладачЕлек Н.В.; І

ІІ місце – Горзов Богдана, група №24а, викладач Миток М.М.

 

Вітаємо переможців! Бажаємо досягнення високих результатів у здобутті професії.