Нові знання від іменитих шеф-кухарів

27.07.2021
18

27.07.2021 року за участю президента Асоціації шеф-кухарів України та відомих кулінарів країни у Мукачеві, в замку «Паланок», відбувся перший на Закарпатті Всеукраїнський етно-гастрономічний форум.

Бренд-шефи з усієї України готували свої фірмові страви прямо у стінах Мукачівського історичного музею замку «Паланок». Допомогти власникам ресторанів працювати й розвиватись у кризових ситуаціях та поділитися своєю майстерністю на кухні мали змогу імениті шеф-кухарі, які в свою чергу були в захваті від організації заходу і місця його проведення.
На цьому форумі були присутні майстри виробничого навчання з підготовки професії кухар, кондитер Береш М.М. та Ільтю М.Й. разом з учнями своїх груп. Вони переглянули майстер-класи іменитих шеф-кухарів та прослухали семінари провідних спеціалістів ресторанної сфери. Педагоги та їх вихованці взяли для себе важливі навички в роботі та нові цінні знання, а також на озброєння оригінальні рецепти.