Мистецтво обробки риби на уроках виробничого навчання
13.02.2025
25
Цікаво та захоплююче з першим курсом (група №14, професія кухар, кондитер) пройшов урок виробничого навчання на тему «Обробка різних видів риб, продуктів моря». Від своїх наставників Марії Береш та Євгенії Федотової здобувачі освіти дізналися про основні методи обробки риби, такі як обезголовлення, чищення, та філірування. Крім того, здобувачі освіти навчились правильно використовувати інструменти для обробки риби, такі як ножі, дошки для нарізання та рибочистки.
Учні також розвинули свої навички самостійної роботи та критичного мислення виконуючи завдання під керівництвом майстрів виробничого навчання. Вони отримали можливість застосувати теоретичні знання на практиці, що сприяло кращому засвоєнню матеріалу. Завдяки цьому уроку здобувачі освіти стали більш впевненими у своїх вміннях та здатними ефективно працювати з різними видами риби, що є важливим для їхньої майбутньої професійної діяльності.