Кондитер переконаний, що естетика їжі настільки ж важлива, як і її смак
10 травня 2019 року майстер виробничого навчання з професії кухар, кондитер Ільтю М.Й. у групі №14т провела відкритий урок на тему «Приготування тортів масового попиту із різних видів тіста». Мета уроку – узагальнити та систематизувати набуті знання та оволодіти сучасною технологією приготування тортів. Солодощі – це маленьке свято. Тому, готувати десерти – значить подарувати людям радість і робити їх трохи щасливішими.
На уроці учні змагалися у знаннях з теорії технологічної послідовності приготування різних тортів та видів оздоблення. Представники команд презентували інформацію про сучасні європейські торти, особливості приготування та їх оздоблення. Майстер виробничого навчання при показі нових прийомів з оздоблення торта до дня народження дитини звернула увагу на те, що в кондитерському мистецтві важливо не тільки естетичний вигляд, а почуття смаку і стилю. Двоє учнів виконали випереджувальне завдання – майстер-класи із оздоблення тортів кольоровою вафлею та шоколадом. Під час уроку майбутні кондитери подарували присутнім позитивні емоції, яких, часом, так не хватає. Урок пройшов на хорошому рівні, мети досягне.