Готувати страви за новітніми технологіями в закладах громадського харчування

30.05.2023
27

З метою закріплення та удосконалення набутих під час освітнього процесу знань, умінь та навичок та готуючись зробити крок у нове, вже доросле, професійне життя, здобувачі освіти з професії кухар, кондитер проходять виробничу практику в закладах громадського харчування міста та області.

Виробнича практика наближає юних кухарів та кондитерів до реалій виробництва, готує до майбутньої самостійної професійної діяльності, надає можливість вивчити кращий досвід працівників і в подальшому відчувати себе впевненішими на вимогливому ринку праці. Майбутні професіонали мають можливість ознайомитись із сучасним обладнанням інструментами та новітніми технологіями приготування класичних та фірмених страв.
Виробничі умови сприяють формуванню кваліфікованих робітників, спроможних успішно виконувати роботу у відповідності до вимог освітньої кваліфікаційної характеристики державного стандарту професійної (професійно-технічної) освіти.
    Виробнича практика для здобувачів освіти групи 24т, кваліфікація кухар 5 розряду,

майстер в/н Сушилина О.В. організована на базі ресторанів: «Парус», «Стас», «Динамо», «Salve»; кафе «Кардамон»,«Тамара», піцерія «Мілано».

Група №24б, кваліфікація кондитер 3 розряду, майстри в/н Береш М.В.,

Федотова Є.Є.: ресторани «Бограч», «Мелано», «Іллара».
  

Група №24а, кваліфікація кондитер 3 розряду,

майстри в/н Поволоцька С.В. і Гладун Г.М.:
кафе «Фемелі парк», їдальня ДНЗ с. Баркасово, гриль-бар «Гараж» тощо.
   

Група 34а, кваліфікація кухар 4 розряду, майстер в/н Бойко І.І.:

санаторій «Синевір», ресторани «Іллара», «Капанські джерела»,

«Магур», кафе «Лакомка» і «Престо».
  

Група № 34б, кваліфікація кухар 4 розряду, майстер в/н Медянка В.М.:
ресторани «Фердинанд», «Велюр», ресторан-бар «Villa Countess»,

Espresso bar «Band B», кафе «Донер маркет»,

кав’ярня-пекарня «Львівські круасани».