Формуємо здатність відповідально ставитися до професійної діяльності
Відповідно до робочого навчального плану здобувачі освіти групи №24т з професії кухар, кондитер майстра в/н Ільтю М.Й. проходять виробничу практику на підприємствах: ресторан «Оскар», кафе «Еріс», мережа супермаркетів «Алма», ресторан «Бограч», ресторан «Імпрессо»ТОВ, їдальня «Фішер Мукачево» тощо. Під керівництвом наставників вони практично закріплюють уміння і навички робіт, що відносяться до кваліфікаційної характеристики кондитера 3 розряду, а саме: готують прості масові торти, тістечка та інші поштучні кондитерські і хлібобулочні вироби; виготовляють різні види тіста, кремів, начинок, фаршів; готують напівфабрикати; оздоблюють вироби помадкою, кремом тощо.
В умовах реального виробництва у майбутніх кондитерах формуються компетентності в здатності відповідально ставитися до професійної діяльності, діяти в нестандартних ситуаціях, працювати в команді, дотримуватися професійної етики.
На цьому етапі вони вже починають усвідомлювати важливості свого трудового внеску в досягнення колективу.