Державна кваліфікаційна атестація за професією кухар, кондитер

20.02.2024
186

      20 лютого 2024 року пройшла Державна кваліфікаційна атестація на присвоєння кваліфікації кондитер 3 розряду здобувачів освіти групи №24т, майстра виробничого навчання Кафланович М.Й. та викладача спецдисциплін Елек Н.В.

            До Державної кваліфікаційної атестації були допущені всі здобувачі освіти, які закінчили курс теоретичного і практичного навчання та закріпили їх під час проходження виробничої практики на базових підприємствах готельно-ресторанного сервісу міста та району. Здобувши  професію кухар, кондитер  випускники мають можливість працювати в закладах ресторанного сервісу як в Україні, так і за її межами, або відкрити власну справу.

Голова Державної кваліфікаційної комісії – професіонал відповідної сфери послуг, шеф-кухар рестобару «Darlin» – Андрій Чуніхін  підкреслив високу якість та творчий підхід у приготуванні кондитерських виробів.
       Бажаємо нашим випускникам професійного розвитку та фінансової стабільності.

Дякуємо нашим ЗСУ за можливість працювати  та навчатися.