Державна кваліфікаційна атестація в групі №24т
Учні групи №24т з професії кухар, кондитер пройшли державну кваліфікаційну атестацію на присвоєння кваліфікації кухар 4 розряду. Очолював державна кваліфікаційну комісію представник підприємства, фахівець своєї справи.
Виконання пробних кваліфікаційних робіт передбачало завдання у відповідності державного стандарту з професії. Учні виготовляли холодні страви та закуски: салати овочеві, з м’ясом, вінегрети, рибу під маринадом, холодці тощо. Варили різні бульйони та супи. Готувати різні види пасерування та соусів, другі страви з м’яса, риби, овочів, круп у вареному, тушкованому, запеченому, смаженому вигляді. Журі оцінювалораціональність та ефективність організації праці на робочому місці, дотримання учнями норм технологічного процесу, смакові якості та відпуск страви.
Під час державного кваліфікаційного іспиту учні показали теоретичні знання з спецдисциплін.
Всі учні успішно пройшли державну кваліфікаційну атестацію, бажаємо працевлаштування на перспективних підприємствах.