Пробні кваліфікаційні роботи здобувачів освіти груп №34а, 34б

10.10.2024
43
            09 та 10 жовтня 2024 року здобувачі освіти груп №34а, 34б під керівництвом майстрів виробничого навчання Поволоцької С.В., Бекер О.М., Береш М.М. виконали пробні кваліфікаційні роботи з професії кондитер. Після закінчення виробничої практики, учні продемонстрували практичні вміння та навички згідно переліку кваліфікаційних робіт, які відповідають рівню кваліфікації кондитера 3 розряду.
            Майбутні професіонали відповідально та творчо підійшли до оформлення виробів, використовуючи новітні технології в кондитерській справі. Для їх приготування потрібно знати певний набір рецептів, технологію приготування, дотримання правил безпеки та санітарних норм, правила подачі виробів.
            Всі здобувачі освіти успішно впорались з поставленими  завданнями і отримали оцінки високого та достатнього рівня.