Вчимося готувати страви за новітніми технологіями безпосередньо на виробництві
21.09.2024
49
З метою закріплення та удосконалення набутих під час освітнього процесу знань, умінь та навичок та готуючись зробити крок у нове, вже професійне життя, здобувачі освіти групи №24 з професії кухар, кондитер проходять виробничу практику в закладах громадського харчування міста та області, а саме ресторанах: «Дейлі», «Carpatio», «Darlin», «Серебро», «Порядний газда» та кафе: Перфетто, Релакс, Креденц.
Виробнича практика наближає юних кухарів та кондитерів до реалій виробництва, готує до майбутньої самостійної професійної діяльності, надає можливість вивчити кращий досвід працівників і в подальшому відчувати себе впевненішими на вимогливому ринку праці. Майбутні професіонали мають можливість ознайомитись із сучасним обладнанням, інструментами та новітніми технологіями приготування смачних страв.
Виробничі умови сприяють формуванню кваліфікованих робітників, спроможних успішно виконувати роботу у відповідності до вимог освітньої кваліфікаційної характеристики державного стандарту професійної (професійно-технічної) освіти.