Виробнича практика здобувачів освіти з професії кухар, кондитер

24.05.2024
124
        Підготовка кваліфікованого робітника не можлива без набуття здобувачами освіти певного досвіду роботи на виробництві.
       З метою закріплення та вдосконалення набутих під час освітнього  процесу компетентностей, здобувачі освіти групи 14Т з професії кухар, кондитер проходять виробничу практику на робочих місцях закладів громадського харчування міста Мукачева та області:
    кафе «Public Bar», м. Хуст;
    кафе «395 Стиль», м. Мукачево;
    кафе-піцерія «Rivoli», м. Іршава;
    рестобар «Виноград», м. Виноградів;
    ресторан «Веранда», м. Мукачево та інші.
       В умовах виробництва вони можуть закріпити, удосконалити та розширити набуті при навчанні в навчальних лабораторіях практичні уміння і навички. Виробнича практика наближає юних кухарів до реалій виробництва, готує до майбутньої, самостійної професійної діяльності, надає можливість вивчити кращий досвід працівників і в подальшому відчувати себе впевненішими на вимогливому ринку праці.
       Бажаємо здобувачам освіти досягти хороших результатів у самостійному виконанні послуг сучасного кухаря.