Здобувачі освіти показують гарні результати
03.05.2024
119
Успіх виробничого навчання значною мірою залежить не тільки від правильного визначення його мети і змісту, а й від способів досягнення цієї мети, тобто від методів навчання, які використовуються майстрами у різних навчально-виробничих умовах.
З метою виявлення глибини знань, перевірки і оцінки умінь і навичок виконання окремих операцій та складних комплексних робіт, майстром виробничого навчання Іванною Бойко у групі №14 з професії кухар, кондитер проведено контроль якості знань з теми «Приготування страв з риби і м’яса».
Здобувачі освіти готували:
- стек з риби з апельсиновим соусом;
- рибу запечену;
- кальмари в соусі з пюре з батату;
- корону з ребер свинини;
- м’ясо хустське;
- м’ясо по-французьки;
- куряче філе запечене та інше…
Всі учні добре справились із практичними завданнями, показавши ази майбутньої «смачної» професії кухаря.