Група №14т звітує про набуті професійні навички
29 листопада 2023 року здобувачі освіти з професії кухар, кондитер групи першого курсу №14т, майстрів в/н Плеші О.В. і Вачилі О.Ю. виконали директорську контрольну роботу з виробничого навчання і показали свої уміння і навички роботи з вивчених тем, а саме: робота на технологічному устаткуванні, організація робочого місця, приготування страв з овочів, птиці, м’яса та риби. Важливою умовою роботи кухаря є чітке дотримання вимог безпеки, санітарії та гігієни праці. При виконанні практичних завдань майбутні кухарі розвивають у собі характеристики, які так необхідні у професійній діяльності:
– відмінна пам’ять та смак, точний окомір, висока чутливість;
– витривалість (адже кухарю потрібно багато часу працювати стоячи, а це вимагає гарної фізичної форми).
У майбутній професії кухаря є свої переваги:
– постійний творчій процес;
– маючи робітничу кваліфікацію , ви навряд залишитеся без роботи;
– можливість кар’єрного росту.