Олімпіада зі спецпредметів професії кухар, кондитер
7 лютого 2017 року відповідно до плану роботи викладачі спец предметів провели олімпіади із спецпредметів професії кухар, кондитер серед учнів І, ІІ і ІІІ курсів. Завдання олімпіади були різнопланового характеру: тести відкритої і закритої форми, рішення проблемних ситуацій.
Переможцями з предмету технологія приготування їжі
з основами товарознавства стали
ІІІ курс:
І місце – Блецко Євгенія, група №34в;
ІІ місце – Аганич Марія, група №34в, викладач Елек Н.В.;
ІІІ місце – Константинов Я.О., група №34б, викладач Миток М.М.
з предмету технологія виготовлення борошняних
кондитерських виробів з основами товарознавства
ІІ курс:
І місце – Рижак Яна, група №24в, викладач Береш М.М.;
ІІ місце – Кульмент’єва Олександра, група №24б, викладачЕлек Н.В.; І
ІІ місце – Горзов Богдана, група №24а, викладач Миток М.М.
Вітаємо переможців! Бажаємо досягнення високих результатів у здобутті професії.