Майбутні кухарі, кондитери вивчають виробничі технології

22.06.2017
29

     Травень-червень – це термін проходження учнями центру виробничої практики, яка є невід’ємною складовою частиною професійної підготовки і проводиться на базі кращих закладів харчування, які мають сучасну техніку, високий рівень організації праці, застосовують прогресивні технології. Згідно з Державними стандартами професійно-технічної освіти виробнича практика проводиться наприкінці кожного етапу підготовки та передбачає отримання необхідного обсягу практичних знань та вмінь відповідно до кваліфікаційного рівня робітника.

    Мета і зміст виробничої практики визначені освітньо-кваліфікаційною характеристикою та навчальною програмою з професійно-практичної підготовки з конкретної робітничої професії.
    Виробнича практика допоможе учням вивчити нові виробничі технології приготування кулінарних страв та кондитерських виробів, що збільшить рівень їх професійної компетентності.