Інформаційно-комп’ютерні технології як засіб розвитку творчих здібностей учнів

04.04.2019
17

3 квітня 2019 року майстер виробничого навчання Митуля В.Й. провела у групі №24б відкритий урок виробничого навчання з професії кухар, кондитер на тему «Приготування бісквітних тістечок і тортів». Метою уроку було: формування та вдосконалення умінь, навичок роботи з приготування кондитерських виробів, оволодіння сучасними технологіями оздоблення бісквітних тістечок і тортів.

  Під час уроку майстер виробничого навчання використала підхід до розвитку загальних творчих здібностей учнів в процесі виробничого навчання шляхом впровадження інтерактивних та інформаційно-комп’ютерних технологій, які сприятимуть удосконаленню:

         розвитку загальних творчих здібностей учнів для професійної діяльності в умовах інноваційного виробництва;

         навчального процесу шляхом активізації розумової діяльності учнів, яка забезпечуватиме їхній розвиток і саморозвиток;

         оволодінню та використанню навичок та методів розв’язування творчих завдань.

Учні вдосконалювали вміння оздоблювати кондитерські вироби білковим та масляним кремами. Урок пройшов на високому рівні, учні задоволенні своїм результатом роботи.