Відкритий урок виробничого навчання з професії кухар, кондитер 2019
16.10.2019
17
16 жовтня 2019 року майстер виробничого навчання Митуля В.Й. провела відкритий урок з виробничого навчання у групі № 34б, на тему «Приготування борщів».
Метою уроку було закріпити теоретичні знання з приготування борщів, удосконалити уміння і навички з приготування та подачі даної страви. Урок пройшов у формі змагання між двома бригадами. Всі учні активно брали участь у навчальному процесі виконуючи інтерактивні методи: «Доповніть речення..», «Мікрофон», «Впізнай мене» та знаходили вирішення виробничих ситуацій. Присутні отримали цікаву інформацію та побачили практичні вправи з сучасної подачі борщу. Майстер виробничого навчання ефективно використала інформаційно-комп’ютерні та виробничі технології навчання. Урок мети досягнуто.