Державна кваліфікаційна атестація в групі з професії кухар, кондитер
Учні групи №24 т з професії кухар, кондитер пройшли державну кваліфікаційну атестацію на присвоєння кваліфікації кухар 4 розряду.
Очолював державну кваліфікаційну комісію шеф-кухар ресторанного підприємства «Бульвар» Міщенко Ігор.
Виконання пробних кваліфікаційних робіт передбачало завдання у відповідності стандарту професійно-технічної освіти відповідної кваліфікації. Учні готували різні страви (холодні страви та закуски, бульйони та супи, різні види пасерування та соуси, другі страви. Критеріями оцінювання роботи були: раціональність та ефективність організації праці на робочому місці, дотримання норм технологічного процесу, смакові якості та відпуск страви.
Під час державного кваліфікаційного іспиту учні показали теоретичні знання зі спецдисциплін.
Всі учні успішно пройшли державну кваліфікаційну атестацію, бажаємо працевлаштування на перспективних підприємствах.