Кваліфікаційна атестація здобувачів освіти
28 вересня 2020 року відповідно до робочого навчального плану учні групи № 24т з професії кухар, кондитер пройшли поетапну кваліфікаційну атестацію на присвоєння кваліфікації кондитер 3 розряду. Очолював державну кваліфікаційну комісію Міщенко Ігор, шеф-кухар ресторанного підприємства «Бульвар».
Напередодні учні виконали кваліфікаційну пробну роботу, яка є невід’ємною частиною кваліфікаційної атестації. Зміст завдань відповідав освітньо-кваліфікаційній характеристиці випускника відповідної кваліфікації та передбачав впровадження сучасних виробничих технологій з приготування оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів, приготування виробів з дріжджового і бездріжджового тіста.
Учні продемонстрували уміння та навички правильно виконувати прийоми роботи, користуватись технічною документацією, застосування сучасних методів праці, вміння користуватися робочим інструментом.
Під час кваліфікаційного іспиту комісія розглянула підсумки навчальних досягнень учнів, результати пробних кваліфікаційних робіт, щоденники обліку виробничої практики і виробничі характеристики.
Бажаємо учням успіхів у освоєнні наступної кваліфікації з професії.