Вдосконалення професійних навиків
Відповідно до робочого навчального плану учні з професії кухар, кондитер груп № 14т і 24т проходять виробничу практику на підприємствах міста Мукачева і району. Сучасні заклади готельно-ресторанного сервісу забезпечують умови для оволодіння на високому рівні професійних навиків учнів-практикантів.
Виробнича практика є одним з етапів підготовки кваліфікованих робітників, метою якої є: отримання більш глибоких знань та практичних навичок з професії, які в подальшому забезпечать успішну трудову діяльність. Завданнями практики є ознайомлення з виробничими процесами на підприємстві; оволодіння прийомами роботи на сучасному обладнанні, формування навичок практичної роботи з приготування страв, набуття практичних навичок вирішення проблемних ситуацій на робочому місці.
Бажаємо учням підвищити рівень професійної майстерності та отримати високі результати проходження кваліфікаційної атестації.