Директорська контрольна робота з виробничого навчання в групі № 14 а
15 грудня 2021 року згідно з графіком була проведена директорська контрольна робота в групі №14 а майстрів Гладун Г.М. і Поволоцька С. В. з професії кухар 3 розряду. Цей контроль проводиться з метою підвищення відповідальності педагогічних працівників і учнів за рівень знань, умінь, практичних навичок, а також для виявлення прогалин у знаннях учнів.
Під час приготування страв учні користувалися інструкційно-технологічними картами, а по завершенню проводили самоаналіз роботи, користуючись вимогами до контролю якості.
Майстри виробничого навчання оформляють аналіз виконання ДКР, аналізують типові помилки, які допустили учні та розробляють відповідні заходи для усунення прогалин знань.
Директорські контрольні роботи плануються щорічно. Вони є важливою складовою освітнього процесу, спрямовані на контроль якості знань і вмінь учнів та поширення творчих можливостей педагогів в підготовці майбутніх фахівців.